Logo no.boatexistence.com

Når debuterte aoa?

Innholdsfortegnelse:

Når debuterte aoa?
Når debuterte aoa?

Video: Når debuterte aoa?

Video: Når debuterte aoa?
Video: Road to Kingdom 연습실 Vlog 원어스의 새벽 텐션이란 것이 폭 발 한 다 + 댕트키 발동! 200507 EP 2 2024, Kan
Anonim

AOA er en sørkoreansk jentegruppe dannet av FNC Entertainment. Den originale serien med åtte medlemmer i 2012 inkluderte: Choa, Jimin, Yuna, Youkyung, Hyejeong, Mina, Seolhyun og Chanmi.

Når ble AOA oppløst?

Den originale serien med åtte medlemmer i 2012 inkluderte: Choa, Jimin, Yuna, Youkyung, Hyejeong, Mina, Seolhyun og Chanmi. Youkyung forlot gruppen i 2016, mens Choa sluttet i 2017 på grunn av psykiske helsemessige årsaker, etterfulgt av Mina i 2019 for å fortsette skuespillerkarrieren, og Jimin i 2020 på grunn av mobbeanklager.

Hvor lenge trente AOA?

�"Jeg trente i fire år og så på de andre medlemmenes auditions," avslørte hun. Jimin og ChoA opptrådte til og med med andre gjestesanger på showet, Verbal Jint! Sjekk det ut nedenfor.

Når debuterte 2NE1?

2NE1 (투애니원) var en jentegruppe med fire medlemmer under YG Entertainment. De debuterte 6. mai 2009 med singelen "Fire ".

Hvem var tidenes første K-pop-gruppe?

Den mer moderne formen for sjangeren dukket opp med dannelsen av en av de tidligste K-pop-gruppene, boybandet Seo Taiji and Boys, i 1992. Deres eksperimentering med forskjellige musikkstiler og sjangere og integrering av utenlandske musikalske elementer bidro til å omforme og modernisere Sør-Koreas samtidsmusikkscene.

Anbefalt: