Logo no.boatexistence.com

Flekker Maybelline skyhøyt?

Innholdsfortegnelse:

Flekker Maybelline skyhøyt?
Flekker Maybelline skyhøyt?

Video: Flekker Maybelline skyhøyt?

Video: Flekker Maybelline skyhøyt?
Video: No more cakey undereye 2024, Kan
Anonim

Maybelline Lash Sensational Sky High gir lette vipper. Ingen flassing eller flekker. Børsten når alle vipper for fullt volum og ubegrenset lengde.

Flekker Maybelline Sky High-mascaraen?

Leverer fullt volum og ubegrenset lengde. Eksklusiv Flex Tower mascarabørste bøyer seg for å gi volum og utvide hver eneste vippe fra rot til spiss. Vaskbar mascaraformel. Infundert med bambusekstrakt og fibre for lange, fyldige og lette vipper, som ikke flasser eller smuss

Flekker Maybelline Lash oppsiktsvekkende?

Jeg har brukt så mye som $60 på en mascara før, og selv om det var en god mascara, bruker Maybelline's Lash Sensational fortsatt lenger uten å flasse eller flekker.

Er Maybelline Sky High-mascara verdt det?

Selv om Maybellines Sky High Mascara ikke var min personlige favoritt, skaper dette produktet imponerende lengde, krøller og volum til en super rimelig pris, så det er garantert å finne en dedikert fanbase, og det er definitivt verdt et forsøk hvis du leter etter en ny mascara.

Fungerer Maybelline Sky High?

På de øvre vippene vil jeg merke den minste nedgangen i krøll og lengde etter flere timer, men endringen er så subtil at resultatet på slutten av dagen er fortsatt bedre enn de fleste mascaraene jeg har prøvd. Det har vært min favoritt i flere dager fylt med lavmælte videosamtaler og ærend siden jeg begynte å bruke den for tre måneder siden.

Anbefalt: