Logo no.boatexistence.com

Hvem er metodestudie?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er metodestudie?
Hvem er metodestudie?

Video: Hvem er metodestudie?

Video: Hvem er metodestudie?
Video: Onsdagsmøte 22 september 2021 2024, Kan
Anonim

Metodestudie er en systematisk metode for å analysere metoden for å utføre en jobb inkludert menneskelige bevegelser involvert i den Så det er prosessen med å analysere metodene som er involvert i arbeidsflyten for å øke produktivitet. Den handler om å gjøre arbeidet på en bedre måte, med mindre tid og krefter.

Hvem er grunnleggeren av Method Study?

Frederick W. Taylor anses generelt for å være grunnleggeren av moderne metode- og tidsstudier, selv om tidsstudier ble utført i Europa mange år før Taylors tid.

Hva heter metodestudiet?

Metodestudie gjør det mulig for industriingeniøren å utsette hver operasjon for systematisk analyse. Hovedformålet med metodestudiet er å eliminere unødvendige operasjoner og å oppnå den beste metoden for å utføre operasjonen. Metodestudie kalles også metodeteknikk eller arbeidsdesign

Hva er metodestudie med eksempel?

ANNONSER: Metodestudie kan defineres som: « En prosedyre for å undersøke de ulike aktivitetene knyttet til problemet som sikrer en systematisk, objektiv og kritisk vurdering av eksisterende faktorer og i tillegg en fantasifull tilnærming mens du utvikler forbedringer.»

Hva er metodestudie ifølge Taylor?

Forklaring: Målet med metodestudiet er å finne ut en beste måte å gjøre jobben på Det finnes ulike metoder for å gjøre jobben. For å bestemme den beste måten er det flere parametere. Helt fra innkjøp av råvarer til sluttproduktet er levert til kunden er hver aktivitet en del av metodestudiet.

Anbefalt: