Logo no.boatexistence.com

Hvor er glødeormene i new zealand?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er glødeormene i new zealand?
Hvor er glødeormene i new zealand?

Video: Hvor er glødeormene i new zealand?

Video: Hvor er glødeormene i new zealand?
Video: Учите английский через рассказы Уровень 0 / Практика ау... 2024, Kan
Anonim

Arten glødorm som kan finnes i New Zealand kalles Arachnocampa luminosa. De lever oftest i huler, skoger og andre lune, fuktige områder. De mest populære glødeormgrottene i New Zealand er i Te Anau og Waitomo.

Hvor kan man finne glødeormer?

Glødeorm finnes oftest som larver, som lever under steiner på kritt- eller kalkgressmark, og lever av snegler og snegler. Hager, hekker, jernbanevoller, skogsturer, heier og klipper er alle mulige habitater for glødeormer.

Hvor er de beste glødeormhulene i New Zealand?

Det mest populære stedet å se glødende ormhuler i New Zealand er i Waitomo, et lite jordbruksdistrikt i Waikato-regionen på Nordøya. Over bakken er Waitomo full av bølgende grønne åser. Under jorden er det et stort nettverk av kalksteinsgrotter fylt med glødende ormer.

Hvor er glødeormene på Nordøya New Zealand?

The Waitomo Caves er på New Zealands nordøy, omtrent 220 km sør for Auckland. Men de føles som en helt annen planet takket være tilstedeværelsen av "glødeormer" som lyser opp de ellers mørke kalksteinshulene.

Har vi ildfluer i New Zealand?

Ildfluer finnes i tempererte og tropiske klima. Mange finnes i myrer eller i våte, skogkledde områder der larvene deres har rikelig med matkilder. … I New Zealand og Australia er begrepet " glow orm" i bruk for de selvlysende larvene til soppmyggen Arachnocampa.

Anbefalt: