Logo no.boatexistence.com

Har du prøvd og laget dating i det virkelige liv?

Innholdsfortegnelse:

Har du prøvd og laget dating i det virkelige liv?
Har du prøvd og laget dating i det virkelige liv?

Video: Har du prøvd og laget dating i det virkelige liv?

Video: Har du prøvd og laget dating i det virkelige liv?
Video: Have You Ever Tried Master-Dating??? 2024, Kan
Anonim

SKINS-duoen Effy og Cook endte ikke opp sammen i tenåringsdramaet - men de dater i det virkelige liv Kaya Scodelario, 17, og Jack O'Connell, 18, er nå et element etter å komme sammen i mellom tar. E4-seere ble lamslått da Cook boltret seg med Effy på skolens medisinske rom.

Har noen av Skins-rollene datet i det virkelige liv?

Forholdet mellom Effy og Cook on Skins var alltid utrolig brennende, og det viser seg at kjemien mellom karakterene strekker seg utover den lille skjermen. Kaya Scodelario og Jack O'Connell var ekte kjærester.

Har Kaya og Luke noen gang datet?

Ifølge Ollie Barbieri var reaksjonene til Luke Pasqualino og Jack O'Connell, til og med skriket til Kaya Scodelario, ekte. … Jack O'Connell (Cook) og Kaya Scodelario (Effy) datert i det virkelige liv under filming.

Er Effy gravid i skinn?

Det er vanskelig å forestille seg Effy Stonem som mamma, men Kaya Scodelario er i ferd med å bli det. Skuespillerinnen, som fant berømmelse i Channel 4s Skins, annonserte graviditeten for fire uker siden og har siden delt bilder fra "babymoonen" på Instagram. Og hun ser blomstrende nydelig ut.

Hvem ble gravid i Skins?

I episode ni dukker Jal opp på Sids middagsselskap, og avslører at hun er gravid og planlegger å ta abort. Jal fikk to As og en C på A-nivåene.

Anbefalt: