Logo no.boatexistence.com

Hvem er nettbrett med forsinket utløsning?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er nettbrett med forsinket utløsning?
Hvem er nettbrett med forsinket utløsning?

Video: Hvem er nettbrett med forsinket utløsning?

Video: Hvem er nettbrett med forsinket utløsning?
Video: The Most Effective Treatments For PREMATURE EJACULATION | Tablets, Delay Sprays, Edging. 2024, Kan
Anonim

Depottabletter er i en doseringsform der et medikament administreres til en pasient med en gitt eller beregnet hastighet med sikte på å opprettholde en viss konsentrasjon av det administrerte legemidlet over en bestemt tidsperiode inn i pasientens system samtidig som mulige bivirkninger reduseres.

Hva er system med vedvarende utgivelse?

Systemer med forlenget frigjøring inkluderer alle medikamentleveringssystem som oppnår langsom frigjøring av legemiddel over en lengre periode Hvis systemet lykkes med å opprettholde konstante legemiddelnivåer i blodet eller målet vev, anses det som et system med kontrollert frigjøring.

Hva er forskjellen mellom SR- og ER-nettbrett?

Legemiddelbedrifter bruker en rekke forkortelser for å betegne kort- og langtidsvirkende medisiner. Vanlige forkortelser inkluderer CR for "kontrollert utgivelse", SR for "vedvarende utgivelse", ER for "utvidet utgivelse", og IR for "umiddelbar utgivelse ".

Hva er fordelene med tabletter med forsinket utgivelse?

Preparater med vedvarende frigjøring unngår den høye blodkonsentrasjonen. Reduser legemiddeltoksisitet ved å bremse legemiddelabsorpsjonen. Forbedret medikamentstabilitet i GI-miljø. Minimer de lokale og systemiske bivirkningene.

Hva er hensikten med vedvarende utgivelse?

Forlenget frigjøring tillater levering av et spesifikt medikament med en programmert hastighet som fører til medikamentlevering over en lengre periode (Moghimi et al., 2001). Denne tilnærmingen til medikamentfrigjøring er spesielt nyttig for legemidler som metaboliseres for raskt og elimineres fra kroppen kort tid etter administrering.

Anbefalt: