Logo no.boatexistence.com

Hvordan skriver du nervepirrende?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan skriver du nervepirrende?
Hvordan skriver du nervepirrende?

Video: Hvordan skriver du nervepirrende?

Video: Hvordan skriver du nervepirrende?
Video: ЕСЛИ МОЙ УЧИТЕЛЬ ВАМПИР?! ШКОЛЬНАЯ жизнь МОНСТРОВ! TEEN-Z В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! 2024, Kan
Anonim

“Nervepirrende” er den originale og korrekte stavemåten til denne frasen, som beskriver noe som gjør deg ekstremt nervøs. "Nervepirrende" er en mye brukt og veletablert skrivemåtevariant. Mange redaktører og bruksordbøker finner det akseptabelt, men purister og preskriptivister anser det som en feil.

Er uttrykket nervepirrende eller nervepirrende?

Nervepirrende og nervepirrende er alternative stavemåter av samme adjektiv, og refererer til noe stressende eller angstfremkallende. Nervepirrende er det vanlige ordet foretrukket for å beskrive stressende situasjoner mens wrack betyr skade og ødeleggelse og med mindre du snakker om skade, skal nervepirrende brukes.

Står det eller knaker det?

stavingen 'rack' brukes nå i alle betydninger bortsett fra tangen som heter Wrack Så det er "rack and ruin", … "racking my brains," og så videre. Noen andre bruksveiledninger gir en måte å håndtere dette spørsmålet på som har en viss brutal sjarm: bare slutt å bruke ordet wrack.

Hvordan bruker du nervepirrende i en setning?

Eksempel på nervepirrende setning

Å ta en graviditetstest kan være en nervepirrende situasjon. Å velge å skrive og si personlige eller unike bryllupsløfter foran alle venner og familie kan være ekstremt nervepirrende Cynthia svarte ikke, og stillheten ble nervepirrende.

Hva er begrepet nervepirrende?

: ekstremt nervepirrende ordeal Jobsintervjuet var en nervepirrende opplevelse.

Anbefalt: