Logo no.boatexistence.com

Hey dudes kjører sanne størrelse?

Innholdsfortegnelse:

Hey dudes kjører sanne størrelse?
Hey dudes kjører sanne størrelse?

Video: Hey dudes kjører sanne størrelse?

Video: Hey dudes kjører sanne størrelse?
Video: Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe 2024, Kan
Anonim

De passer til størrelsen, og han sier de er veldig komfortable. Vi likte dem så godt at vi kjøpte et annet par i en annen farge til mannen min. Jeg kan se at "Hey Dudes" vil være en stift i huset vårt for guttene!

Hey dudes spring small?

Fler skoene dine størrelsesnære? Noen av Hey Dude Shoes-stilene kan være mindre eller større enn andre i kolleksjonene våre. Det anbefales å lese de foreslåtte størrelsestipsene på hver produktside. … Hey Dude Shoes vekt starter på bare 5oz (150 gram), så omtrent det samme som et par par sokker!

Størrer du opp eller ned for Hey dudes?

De ser ut som hjemmetøfler for menn, og de lager ikke halve størrelser. Jeg bruker 10,5 mesteparten av tiden, etter å ha lest anmeldelsene er konsensus til størrelse opp i stedet for ned. De er litt lange foran, men det gjør ingen merkbar forskjell i passformen.

Vil hei gutter strekke seg?

Hey Dude Stretch Style

Disse skoene er designet for å strekke og venne seg til fotens form ved bruk. Når det er sagt, kan strekkheten til materialet bety at skoene kan kreve litt mer TLC sammenlignet med Sox-materialet diskutert ovenfor.

Krymper hei gutter når du vasker dem?

Hvordan vasker du farget Hei dudes: Vask dem i vaskemaskinen din med delikat, håndvask eller lett. Tilsett en veldig liten mengde av favorittvaskemidlet ditt og vask dem bare i kaldt vann for å unngå at skoene krymper. … Bytt ut innleggssålene og lissene og rock de gjenopplivede Hey Dude-skoene dine!

Anbefalt: