Logo no.boatexistence.com

Kan hei dudes vaskes?

Innholdsfortegnelse:

Kan hei dudes vaskes?
Kan hei dudes vaskes?

Video: Kan hei dudes vaskes?

Video: Kan hei dudes vaskes?
Video: Cain Velasquez brings the fight to Brock Lesnar: SmackDown, Oct. 4, 2019 2024, Kan
Anonim

I motsetning til de fleste produsenter oppgir HEYDUDE at du kan rengjøre lerretsskoene dine i vaskemaskinen Hvis skoene er gjørmete, vent til de tørker før du rengjør. … Ta deretter ut den uttakbare innersålen (og lissene hvis det er snøret) og vask i en kjølig vask på en langsom eller ikke-sentrifugerende syklus i vaskemaskinen.

Krymper Hey Dudes når du vasker dem?

Hvordan vasker du farget Hei dudes: Vask dem i vaskemaskinen din med delikat, håndvask eller lett. Tilsett en veldig liten mengde av favorittvaskemidlet ditt og vask dem bare i kaldt vann for å unngå at skoene krymper. … Bytt ut innleggssålene og lissene og rock de gjenopplivede Hey Dude-skoene dine!

Er Hey Dudes vanntette?

På grunn av lerretsmaterialet deres er Hey Dudes ikke vanntette. Men det lette stoffet deres tørker lett.

Kan du bruke Hey Dudes i regnet?

De er hurtige til å tørke. Jeg har ikke hatt en sjanse til å bruke dem med mye vann, men jeg har brukt dem i øsende regn og de tørker raskt. Jeg elsker Hey Dudes-sko. … De er en helt rimelig sko!

Skal du binde Hey Dudes?

Når det kommer til Wally, Paul, Jack og Walsh &Women's Wendy og Polly for menn, elsker kundene det faktum at de ikke trenger å knyte lisser hver dag. Den enkle blondepassformen gjør at du kan ta dem på mens de passer perfekt, så ingen lisser å bekymre seg for.

Anbefalt: