Logo no.boatexistence.com

Vil antidepressiva hjelpe meg med å ta avgjørelser?

Innholdsfortegnelse:

Vil antidepressiva hjelpe meg med å ta avgjørelser?
Vil antidepressiva hjelpe meg med å ta avgjørelser?

Video: Vil antidepressiva hjelpe meg med å ta avgjørelser?

Video: Vil antidepressiva hjelpe meg med å ta avgjørelser?
Video: The TRUTH about antidepressants is… 2024, Kan
Anonim

De siste funnene på dette området indikerer at selektive serotoninreopptakshemmere (SSRI), klassen av medikamenter som er populært av Prozac, kan endre moralsk beslutningstaking, men bare når individet å ta stoffene har en personlig, følelsesmessig del i prosessen.

Påvirker antidepressiva beslutninger?

Forskere fra University College London har funnet ut at vanlig forskrevne antidepressiva kan påvirke folks beslutningstaking når de skal velge mellom om de skal opptre egoistisk eller uselvisk.

Gjør antidepressiva deg produktiv?

Antidepressivum behandling forbedret arbeidsproduktiviteten blant personer med alvorlig depresjon, ifølge nylige funn. De langsiktige skadelige effektene av større depresjonsgrad på arbeid er velkjente. Som en grunnlinjefaktor har det vist seg å være ansatt å forutsi bedre kliniske resultater.

Gjør Ssris deg mer utadvendt?

Ekspert: "Det ser ut som mye av det som gir folk lettelse er at de føler det motsatte av nevrotisisme." (He alth.com) -- Folk som tar antidepressiva som Paxil sier ofte at de føler seg mindre stresset og mer utadvendt, livlige og selvsikre.

Vil antidepressiva hjelpe meg med å fokusere?

Antidepressiva forbedrer ikke hukommelsen eller konsentrasjonen, per se. Men alt som får depresjonen din til å forsvinne, vil fikse de kognitive vanskene dine nettopp fordi de er en del av depresjonen.

Anbefalt: