Hva betyr piccalilli?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr piccalilli?
Hva betyr piccalilli?

Video: Hva betyr piccalilli?

Video: Hva betyr piccalilli?
Video: The recipe for my favourite Piccalilli 2024, Oktober
Anonim

Piccalilli, eller sennepsagurk, er en britisk tolkning av sørasiatisk sylteagurk, en smak av hakkede og syltede grønnsaker og krydder. Regionale oppskrifter varierer betydelig.

Hva betyr piccalilli på engelsk?

: en smak av hakkede grønnsaker og krydder.

Hvorfor heter det piccalilli?

Piccalilli var også kjent som INDIAN PICKLE og ENGELSK chow chow [Simmonds (1906)]; [Tradecards (18c.)]. … Mason og Brown antyder at denne pickle ble introdusert på midten av det attende århundre, og at navnet sannsynligvis var et skuespill på "pickle" [Mason og Brown (1999)].

Hva er forskjellen mellom relish og piccalilli?

er at relish er en behagelig smak; smak som tilfredsstiller ganen; dermed fornøyelig kvalitet; kraften til å glede mens piccalilli er (britisk) en gul sylteagurk laget av blomkål, grønnsaksmarg og andre grønnsaker, syltet med eddik, s alt, sukker og krydret med sennep, gurkemeie og andre krydder.

Hvordan smaker piccalilli?

Piccalilli er en tykk gul relish i en tykk sennepssaus. Det kan lages hjemme, eller kjøpes kommersielt. Den har en smak som på forskjellige måter beskrives som stikkende, hoderensende, syrlig, syrlig, snappy og eddik Følgelig tåler den andre sterkt smakende matvarer.

Anbefalt: