Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er enders spill en dårlig film?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er enders spill en dårlig film?
Hvorfor er enders spill en dårlig film?

Video: Hvorfor er enders spill en dårlig film?

Video: Hvorfor er enders spill en dårlig film?
Video: Everything Wrong With Ender's Game In 16 Minutes Or Less 2024, Juli
Anonim

Filmversjonen av Orson Scott Cards "Ender's Game" er altfor snill, og dramaet lider mye for det. Filmen pakker for mye plot i 114 minutter og har seriøse tempoproblemer, og fordi produsentene ikke har øye for spektakulære kulisser, ser den aldri så storslått ut som den burde.

Hva er problemet i Ender's Game?

Hovedkonflikten i Ender's Game av Orson Scott Card var mellom en genial gutt på 6 år. Han ble valgt av regjeringen til å beskytte jorden. Han trener på et romakademi for å lære kampteknikker mot gravitasjon.

Hvorfor blir det tredje dårlig i Ender's Game?

Det er nesten som et banneord, å kalle noen en tredje, det er så mye av en fornærmelseOg når Stilson kaller Ender en tredje i kapittel én, fornærmer han ham. Men det er som en oppfordring til handling for Ender. Det vekker kampinstinktene hans, og hjelper ham med å motivere ham til å kjempe.

Er Ender's Game upassende?

Mens historien skildrer unge gutters reise inn i ungdomsårene, er ikke dette en bok for barn og unge tenåringer. Det er noen "voksne" temaer utforsket i denne romanen, som krever modenhet for å forstå eller en forelder å diskutere dem med.

Hvorfor er Ender's Game så bra?

Ender's Game er en flott historie som forbedres med alderen på grunn av fokus på moral kontra teknologi. Det er mange lag i historien, og starter med en barnehistorie om små barn som er smartere enn slemme mobber og som har tilsyn med voksne og som spiller interessante spill.

Anbefalt: