Bør CV være pdf eller word?

Innholdsfortegnelse:

Bør CV være pdf eller word?
Bør CV være pdf eller word?

Video: Bør CV være pdf eller word?

Video: Bør CV være pdf eller word?
Video: 40 советов и хитростей со словами на 2020 год 2024, Oktober
Anonim

De fleste arbeidsgivere godtar enten et Word-dokument eller PDF-fil, og overlater avgjørelsen til deg. Selv om begge filtypene har sine egne fordeler og ulemper, er PDF vanligvis det bedre valget. Hvis du sender CV-en din som en PDF-fil, bevares formateringen og sikre at dokumentet ser ut akkurat slik du hadde tenkt.

Hvilket CV-format er best PDF eller Word?

Selv om PDF-en blir mer allment akseptert, er det fortsatt det sikreste alternativet å sende inn CV-en din i et Microsoft Word-format. Hvis det er noen tvil i det hele tatt, send et Word-dokument som er enkelt, lett å lese og spesielt skreddersydd for dine karrieremål.

Bør CV lagres som PDF?

Med mindre det bryter med regel 1, bør du vurdere å sende CV-en din som en PDF-fil slik at det ser ut som du har tenkt å gjøre det.… Husk at det beste du kan gjøre som jobbsøker i dagens marked – enten du til slutt sender inn en PDF eller et Word-dokument – er å sørge for at du bruker ATS-vennlig CV-formatering.

Hva er det beste formatet for å sende en CV?

Det sikreste og vanligste filformatet for en CV å bruke når du overfører karrieresikkerheten elektronisk, er en Adobe PDF-fil. Selv om du sannsynligvis har laget CV-en din i Microsoft Word, lagrer du den i PDF-format før du sender.

Er PDF bedre enn Word?

Word-formatet er helt klart det beste valget for å redigere og gjøre endringer i pågående arbeider, mens PDF-formatet er foretrukket alternativ for visning og deling av dokumenter … Det beste ideen er å konvertere den til Word-format, og foreta redigeringene dine. Lag deretter en PDF fra det Word-dokumentet.

Anbefalt: