Logo no.boatexistence.com

Er sulfater dårlige for deg?

Innholdsfortegnelse:

Er sulfater dårlige for deg?
Er sulfater dårlige for deg?

Video: Er sulfater dårlige for deg?

Video: Er sulfater dårlige for deg?
Video: The Truth About Sulfates In Shampoo 2024, Kan
Anonim

Sulfates har utviklet et dårlig rykte gjennom årene på grunn av produksjonsprosessen deres og myten om at de er kreftfremkallende. Den største bivirkningen sulfater kan ha er irritasjonen de forårsaker øyne, hud eller hodebunn. … På slutten av dagen er ikke sulfater avgjørende for din personlige pleie eller rengjøringsprodukter.

Hva er sulfater og hvorfor er de dårlige?

De kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner hos noen mennesker, spesielt personer som har astma eller utløser migrene hos andre. Sulfater i de fleste husholdningsprodukter fungerer i hovedsak som vaskemidler. Dette er det som hjelper væsker til å bli til et skum, og fjerner smuss, olje og opphopning av produkter fra kroppen vår.

Er sulfater virkelig så ille for håret ditt?

Sulfater hjelper en sjampo med å fjerne olje og skitt fra håret. … sulfater kan fjerne for mye fuktighet, og etterlate håret tørt og usunt. De kan også gjøre hodebunnen tørr og utsatt for irritasjon. Bortsett fra de mulige tørkeeffektene, er det liten risiko for en persons helse ved å bruke sulfater riktig.

Er sulfatfri sjampo bedre?

Eksperter foreslår at sulfatfri sjampo er det beste alternativet for håret ditt, fordi den renser lokkene dine skånsomt. Selv om du ikke tror på denne trenden, ender du nesten alltid opp med å kjøpe sulfatfrie produkter, fordi de er over alt i dag.

Hvorfor er sulfatfri sjampo dårlig?

Sulfater kan fjerne talg fra hodebunnen vår og kan forårsake tørrhet Det kan forårsake irritasjon for hovedsakelig de som har tørr hud. Huden deres mangler allerede talg og sulfater fjerner også den lille talg. Så hodebunnen deres kan få alvorlig skade ved å bruke sjampo som inneholder sulfat.

Anbefalt: