Logo no.boatexistence.com

Bør vi bruke grafiske kalkulatorer?

Innholdsfortegnelse:

Bør vi bruke grafiske kalkulatorer?
Bør vi bruke grafiske kalkulatorer?

Video: Bør vi bruke grafiske kalkulatorer?

Video: Bør vi bruke grafiske kalkulatorer?
Video: Brøkregning (kalkulator) 2024, Kan
Anonim

Begynner med førsteårs algebra, og det er passende å begynne med en grafisk kalkulator, selv om det sjelden er nødvendig. Begreper som grunnleggende funksjonsgrafering, polynomer, kvadrater og ulikheter visualiseres bedre når elevene både kan skrive ut likningene og bruke en elektronisk inngang.

Hvorfor er grafiske kalkulatorer nødvendige?

Disse enhetene kan gjøre alle beregningene til en vitenskapelig kalkulator, pluss grafiske ligninger, lage funksjonstabeller og løse ligninger. Mange har evnen til å gjøre statistiske analyser og til og med noen beregninger. Talsmenn hevder at kalkulatorene gir elevene tilgang til kraftigere matematikk

Hvorfor trenger elevene grafkalkulator?

En grafisk kalkulator hjelper studenter kontinuerlig å bygge videre på kritisk tenkning og problemløsningsferdigheter for å prestere bedre i matematikk og naturfag.

Bruker elevene fortsatt grafiske kalkulatorer?

For millioner av ungdomsskoleelever og videregående skoleelever rundt om i Amerika, er grafkalkulatoren fortsatt en påkrevd standard – og TI kontrollerer anslagsvis 80 % av markedet på 300 millioner dollar..

Bør elevene bruke kalkulatorer i mattetimen?

Elevene kan utvikle flyt og mentale matematikkferdigheter uten kalkulator Visuelle modeller og tallsetninger hjelper elevene med å finne svar, samtidig som de utvikler tallforståelse, mental matematikk og problemløsningsevner. Når elevene blir avhengige av kalkulatorer, avtar faktisk deres flyt og tallforståelse over tid.

Anbefalt: