Logo no.boatexistence.com

Hvordan spiller jeg jackaroo?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spiller jeg jackaroo?
Hvordan spiller jeg jackaroo?

Video: Hvordan spiller jeg jackaroo?

Video: Hvordan spiller jeg jackaroo?
Video: Jackaroo Game Rules - Jawaker 2024, Juli
Anonim

I likhet med Ludo eller Aggravation er prinsippet enkelt, flytt fire kuler rundtbrettet og få dem i sikkerhet. Med fire spillere tot alt jobber du i et lag på to med personen som sitter overfor deg og prøver å slå det andre laget ved å sabotere planene deres om å komme seg hjem og fremme dine egne kuler.

Hvordan starter du en Jackaroo?

I begynnelsen av spillet velger spillerne dealeren tilfeldig, og dealerens jobb er å blande kortene godt og dele ut 4 kort til hver spiller ett om gangen. Spillet starter med spilleren som sitter til venstre for giveren, og turen beveger seg med klokken.

Kan du spille Jackaroo med 2 spillere?

- Jackaroo er et brettspill som spilles med kort, klinkekuler og trebrett. - Målet med spillet er å legge alle kulene dine i basen. – Den kan spilles med familie og venner, innendørs og utendørs. - 2 spillere.

Kan vi spille Jackaroo med 3 spillere?

Jackaroo Double face Three & To spillere i stor størrelse og egnet for å spille spillet inneholder (pose, 3 sett med Marble & Nap originale kort).

Hvordan vinner du leting?

For å vinne spillet må spilleren nøyaktig identifisere drapsvåpenet, rommet hvor drapet fant sted, og morderen Spilleren kan gjøre dette ved å undersøke forskjellige gjenstander i spillet, snakke med beboerne og observere deres oppførsel. Morderen er den hvis alibi motsier alle andres.

Anbefalt: