Logo no.boatexistence.com

Hva er tannhjulsskinner?

Innholdsfortegnelse:

Hva er tannhjulsskinner?
Hva er tannhjulsskinner?

Video: Hva er tannhjulsskinner?

Video: Hva er tannhjulsskinner?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Juli
Anonim

Sprockets er et Ruby-bibliotek for kompilering og servering av nettressurser Sprockets lar deg organisere en applikasjons JavaScript-filer i mindre mer håndterbare biter som kan distribueres over en rekke kataloger og filer. Den gir struktur og praksis for hvordan du kan inkludere eiendeler i prosjektene våre.

Hva er Rails-ressurser?

Aset-pipeline gir et rammeverk for å sammenkoble og minifisere eller komprimere JavaScript- og CSS-ressurser. Det legger også til muligheten til å skrive disse eiendelene på andre språk og pre-prosessorer som CoffeeScript, Sass og ERB. … Eiendelsrørledningen er implementert av kjedehjuls-skinnene, og er aktivert som standard.

Hvordan fjerner du et tannhjul fra Rails?

Fjern tannhjul

  1. bundle remove sass-rails.
  2. rm config/initialisers/assets.rb.
  3. Erstatt krever 'rails/all' i config/application.rb med disse linjene i stedet: …
  4. Fjern disse linjene fra config/application/development.rb. …
  5. Fjern disse linjene fra config/application/production.rb.

Trenger jeg Webpacker?

Nye Rails-apper er konfigurert til å bruke webpack for JavaScript og Sprockets for CSS, selv om du kan gjøre CSS i webpack. Du bør velge Webpacker fremfor Sprockets på et nytt prosjekt hvis du vil bruke NPM-pakker og/eller vil ha tilgang til de nyeste JavaScript-funksjonene og verktøyene.

Hva er assets Precompile?

RAILS_ENV=produksjonsskinner assets:precompile. RAILS_ENV=produksjon ber Rails om å kompilere produksjonsversjonen av eiendelene. assets:precompile er a Rails levert rake-oppgave som har instruksjoner for å kompilere eiendelene.

Anbefalt: