Logo no.boatexistence.com

Når skal du trimme portulaca?

Innholdsfortegnelse:

Når skal du trimme portulaca?
Når skal du trimme portulaca?

Video: Når skal du trimme portulaca?

Video: Når skal du trimme portulaca?
Video: Реально ли жить с такой длиной 🤔? Очень длинные ногти. Летний маникюр 2024, Kan
Anonim

Kutt ned portulaca når den begynner å se langbenet ut, vanligvis rundt sensommeren. Bruk en beskjæringssaks for å fjerne omtrent halve plantens høyde. Dette vil revitalisere planten og oppmuntre til mer blomstring før vinteren.

Hvordan holder du portulaka i blomst?

Planten moserose, eller portulaca, som er i sukkulentfamilien, foretrekker egentlig å holde seg mer på den tørre siden. Å holde den fuktig hindrer den i å blomstre. Så hvis du har ødelagt plantingene med jevn, hyppig vanning, bør du trekke deg tilbake.

Hvordan gjør du portulaca buskete?

For å gjøre Portulaca/Purslane buskete, trenger du for å trimme av de voksende grenene Trim av tre til fire tommer av stilkene med en skarp hagekniv. Det anbefales alltid å bruke en hagehanske mens du arbeider med torner, skarpe verktøy. Den beste tiden for beskjæring av Portulaca/Purslane er slutten av mai.

Hva gjør du med portulaca om vinteren?

Portulaca overlever en lett frost, men den dør hvis temperaturen faller under frysepunktet. Nord for sone 8, plant portulaca-planter i en beholder og ta dem innendørs for vinteren.

Vil portulaca vokse tilbake?

Når du planter portulaca-frøene, er det ikke nødvendig å dekke frøet i det hele tatt, og hvis de dekkes, bare veldig lett, da de trenger solen for å spire og vokse. … Selv om portulaca er en årlig, , kommer de virkelig tilbake hvert år uten ytterligere hjelp fra meg.

Anbefalt: