Logo no.boatexistence.com

Vil det være alle de lyse stedene 2?

Innholdsfortegnelse:

Vil det være alle de lyse stedene 2?
Vil det være alle de lyse stedene 2?

Video: Vil det være alle de lyse stedene 2?

Video: Vil det være alle de lyse stedene 2?
Video: Violet x Finch // How could you leave us 2024, Kan
Anonim

'All the Bright Places' ble utgitt på Netflix 28. februar 2020. Filmen fikk gode anmeldelser. … Med tanke på at filmen er basert på en bok, virker en oppfølger usannsynlig. Boken knytter historien til både karakterene og filmen følger etter.

Hva er g alt med Finch på alle de lyse stedene?

Han hjelper henne å begynne å snakke om søsterens død, noe foreldrene hennes ikke har klart å gjøre. Som et resultat begynner Violet å helbrede. Finchs mentale helse begynner imidlertid å bli dårligere. Han lider av en udiagnostisert bipolar lidelse og håndterer derfor svært høye og svært lave nedturer.

Fant de Finchs kropp på alle de lyse stedene?

Vi ser aldri et lik, bare Violet som gråter over Finchs haug med klær nær innsjøen, lysene i en politibil og Finchs begravelse. "Det var en bevisst beslutning, for meg personlig, å ikke fokusere på "selvmordstendensene" til Finch som kanskje var i boken.

Hva gjorde faren til Finch med ham?

Vi vet at han har fysisk mishandlet sin kone og Finch i mer enn syv år. For å legge insult til (bokstavelig) skade, forlot han dem for å starte en ny familie med Rosemarie og hennes syv år gamle sønn, Josh Raymond.

Hvordan fikk Finch arret sitt?

We Meet Theodore Finchs Dad In The Book

Finch husker ham ikke spesielt, men han har et massivt arr fra en juling han tok som et lite barn. Det er et viktig følelsesmessig element i historien, men i boken er det mer å spille.

Anbefalt: