Logo no.boatexistence.com

Hva passer godt med litsea?

Innholdsfortegnelse:

Hva passer godt med litsea?
Hva passer godt med litsea?

Video: Hva passer godt med litsea?

Video: Hva passer godt med litsea?
Video: Что может таблетка для посудомоечной машины/Бытовые советы 2024, Kan
Anonim

Den naturlige sitrusduften til Litsea Cubeba blander seg eksepsjonelt godt med følgende essensielle oljer: Basilikum, Bay, Black Pepper, Cardamom, Cedarwood, Clary Sage, Cypress, Frankincense, Geranium, Grapefrukt, Appelsin, Palmarosa, Patchouli, Sandeltre, Tea Tree, Timian, Vetiver, Ylang Ylang.

Hva brukes Litsea eterisk olje til?

Litsea Cubeba er herlig for løfte og berolige humøret. Det gjør underverker innen hudpleie, så vel som for fordøyelsessystemet, immunsystemet og nervesystemet, og mer.

Er litsea Cubeba en toppnote?

Organisk litsea cubeba-olje er dampdestillert fra frukten av Litsea cubeba. Denne toppnoten er søt og fruktig med friske sitrontonerNavnet cubeba er gitt til denne planten fordi de små runde fruktene ligner de på den klatrende busken piper cubeba, en innfødt plante fra Java.

Er geranium en toppnote?

Geranium er en flott blomsternote for å bringe topp- og basenotene sammen, og gi et løft til andre roseingredienser i en komposisjon.

Hvordan lukter litsea eterisk olje?

Hva lukter Litsea? Selv om Litsea ikke er en sitrus, har den en utpreget sitrusaktig aroma. Søt, fruktig og frisk, Litseas duft sammenlignes ofte med sitroner.

Anbefalt: