Logo no.boatexistence.com

Hjelper probiotika mot bakteriell vag?

Innholdsfortegnelse:

Hjelper probiotika mot bakteriell vag?
Hjelper probiotika mot bakteriell vag?

Video: Hjelper probiotika mot bakteriell vag?

Video: Hjelper probiotika mot bakteriell vag?
Video: Should you take probiotics for fertility or IVF success? 2024, Kan
Anonim

Probiotika er fulle av sunne bakterier som ikke bare hjelper mage-tarmkanalen, men også skjeden. Studier har vist at når de tas, vil probiotika forbedre symptomene for de som allerede har en soppinfeksjon eller bakteriell vaginose. Probiotika er også i stand til å forhindre en potensiell infeksjon.

Hvilke probiotika er best for BV?

Forskning tyder på at man tar probiotika som inneholder L. acidophilus, L. rhamnosus GR-1 og L. fermentum RC-14-stammer i en dose på 10 CFU/dag i 2 måneder hemmer bakterievekst assosiert med vaginose, og reduserer risikoen for vaginale infeksjoner.

Kan du bli kvitt BV ved å ta probiotika?

Probiotika

Hvis du har bakteriell vaginose, prøv å ta probiotika daglig for å hjelpe til med å behandle og forhindre fremtidige tilfeller av bakteriell vaginose. Probiotika kommer i pille- eller flytende form. Hvis du har blitt foreskrevet et antibiotikum, kan denne medisinen drepe de gode bakteriene så vel som de dårlige.

Hvor lang tid tar det før probiotika kurerer BV?

En gjennomgang utført ved Alfa Institute of Biomedical Sciences i Marousi, Hellas, fremhevet forsøk som antydet at probiotiske pessarer når de ble brukt i 6 til 12 dager, eller probiotiske tabletter når de ble tatt or alt i 2 måneder, kurert BV og/eller reduserte tilbakefall av tilstanden.

Kan probiotika få VAG til å lukte bedre?

Konsumer probiotika

Probiotika støtter sunne bakterier i hele menneskekroppen, inkludert i skjeden. De kan også bidra til å forhindre enkelte vaginale infeksjoner, spesielt soppinfeksjoner. Probiotika kan redusere risikoen for vaginal lukt, siden de hjelper til med å gjenopprette skjedens normale pH.

Anbefalt: