Logo no.boatexistence.com

Er oppgraderte tennspoler verdt det?

Innholdsfortegnelse:

Er oppgraderte tennspoler verdt det?
Er oppgraderte tennspoler verdt det?

Video: Er oppgraderte tennspoler verdt det?

Video: Er oppgraderte tennspoler verdt det?
Video: Кемпинг под дождем с палаткой, брезентом и огнем 2024, Kan
Anonim

Spolens jobb er å hente strøm fra batteriet og forsterke det for tenning. Enten du arbeider med spiralpakker eller tradisjonelle spiraler, gjør fordelen med en oppgradert spole for en varmere gnist Ved å intensivere varmen blir det lettere å brenne drivstoff- og luftblandingen. Dette betyr forbedret ytelse.

Gjør bedre tenningsspoler en forskjell?

I en verden av ytelse, mer er nesten alltid bedre Mer boost, mer luftstrøm, mer drivstoff, flere hestekrefter, mer ytelse osv. Men mer spenning er det ikke alltid bety bedre i verden av tennspoler. … Davis sier at OEM-spolene var beryktet for å falle over eller rundt 5000 rpm.

Vil tenningsspoler øke hestekreftene?

Øker tenningsspoler hestekrefter? Hvis du installerer ytelsesbaserte, kan de bidra til å øke bilens ytelse For det første lar en høyere spenning deg øke gapet mellom tennpluggene, noe som fører til en sterkere innledende kjerne av flammen kl. begynnelsen av forbrenningen.

Bør jeg bruke ettermarkedet tenningspoler?

Tenningsspoler for ettermarkedet er aldri verdt de ekstra pengene i besparelser. I noen få tilfeller kan du slippe unna med å bruke en billig universal ettermarkedsdel så lenge det ikke påvirker: Motorens ytelse. Kjøretøyets sikkerhet.

Øker oppgradering av coil-pakker hestekrefter?

Selv om de nye spolepakkene produserte 40 000 volt under belastning, i motsetning til 25 000 volt for de aksjene, var det alltid kjent at ettermarkedstenningssystemer, høyspentspoler osv. gjorde ikke resultere i hestekrefter for motorer med lavt turtall.

Anbefalt: