Logo no.boatexistence.com

Hvilket av følgende kan ikke være sannsynligheten for en hendelse?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket av følgende kan ikke være sannsynligheten for en hendelse?
Hvilket av følgende kan ikke være sannsynligheten for en hendelse?

Video: Hvilket av følgende kan ikke være sannsynligheten for en hendelse?

Video: Hvilket av følgende kan ikke være sannsynligheten for en hendelse?
Video: Winch of the following cannot be the probability of an event?(A) 2/3 (B) 1.5 (C) 15% (D) 0.7 | 1... 2024, Kan
Anonim

Det riktige alternativet er (b): - 1,5 Sannsynligheten for en hendelse kan ikke være - 1,5 fordi sannsynligheten for en hendelse aldri kan være negativ. Sannsynligheten for å skje av en hendelse ligger alltid mellom 0 og 1 (0 og 1 inklusive), dvs. 0 ≤ P(E) ≤ 1. Også i prosent ligger den mellom 0 % til 100 %(0 og 100 inklusive).

Hva kan ikke være en sannsynlighet?

Sannsynligheten for en hendelse vil ikke være mindre enn 0. Dette er fordi 0 er umulig (sikker på at noe ikke vil skje). Sannsynligheten for en hendelse vil ikke være mer enn 1. Dette er fordi 1 er sikker på at noe vil skje.

Hvilket av følgende kan ikke være sannsynligheten for en hendelse 0?

Vi vet, sannsynligheten for en hendelse er enten større enn eller lik 0 og alltid mindre enn eller lik 1. Derfor kan sannsynligheten for en hendelse aldri være negativ. kan ikke være sannsynligheten for en hendelse.

Kan 0 være en sannsynlighet for en hendelse?

Sannsynligheten for en hendelse er sannsynligheten for at hendelsen inntreffer. Sannsynlighet er en verdi mellom (og inkludert) null og én. … En hendelse med en sannsynlighet på null [P(E)=0] vil aldri inntreffe (en umulig hendelse) En hendelse med en sannsynlighet på en [P(E)=1] betyr hendelsen må finne sted (en bestemt hendelse).

Hvilket av følgende Kan ikke sannsynligheten for en hendelse?

Vi vet at sannsynligheten for en hendelse E ligger mellom 0 og 1, det vil si 0 ≤ P(E) ≤ 1 og den kan ikke være mindre enn 0 og større enn 1. Så alternativ (B) - 1,5 kan ikke være sannsynligheten for en hendelse fordi den er negativ.

Anbefalt: