Logo no.boatexistence.com

Snøer det i Overberg?

Innholdsfortegnelse:

Snøer det i Overberg?
Snøer det i Overberg?

Video: Snøer det i Overberg?

Video: Snøer det i Overberg?
Video: Аризона, Юта и Невада - Невероятно красивые места Америки. Автопутешествие по США 2024, Kan
Anonim

Snø er rapportert på fjellene og høytliggende områder rundt Western Cape Winelands, Overberg-regionen og forrige uke i deler av Eastern Cape og i KZNs Drakensberg-regioner.

Har Ararat snø?

I Ararat er somrene varme, tørre og klare og vintrene er veldig kalde, snørike og delvis overskyet. I løpet av året varierer temperaturen vanligvis fra 23 °F til 95 °F og er sjelden under 14 °F eller over 102 °F.

Har Howick snø?

Hvis tørt vær er det du leter etter, er månedene med lavest sjanse for betydelig nedbør i Howick juli, juni og deretter august. … Værstasjoner rapporterer ingen årlig snø.

Snøer det på slettene?

Om vinteren dekker snø norm alt en betydelig del av slettene. Årlig snøfall er gjennomsnittlig fra mindre enn én tomme over den sørlige delen av regionen til mer enn førti tommer over nord.

Har Imola snø?

Imola opplever en viss sesongvariasjon i månedlig snøfall. Snøperioden i året varer i 1,2 måneder, fra 20. desember til 26. januar, med et glidende 31-dagers snøfall på minst 1,0 tommer. Måneden med mest snø i Imola er januar, med et gjennomsnittlig snøfall på 1,3 tommer.

Anbefalt: