Logo no.boatexistence.com

Løper alden stort?

Innholdsfortegnelse:

Løper alden stort?
Løper alden stort?

Video: Løper alden stort?

Video: Løper alden stort?
Video: HOW GOOD OF A RUNNER ARE YOU: AGE-GRADED PERFORMANCES 2024, Kan
Anonim

Noen lester har brede, runde tåpartier (tåboks), og noen lester har smalere og spisse tåbokser. På grunn av de forskjellige lestformene, passer de ulike Alden-skomodellene forskjellig og varierer i størrelse. Noen modeller passer omtrent 1/2 størrelse større enn andre.

Føler Alden-sko størrelsen?

De fleste av kundene våre finner denne siste True To Size, men noen gjør størrelsen ned 1/2 størrelse.

Hvordan passer Alden-varebilen sist?

Alden's Van lest har full passform på grunn av det store og boksy tåområdet. Sammenlignet med Barrie sist er den kortere og smalere. Folk med lav vrist føler behov for å dimensjonere ned 1/2, mens andre går i normal størrelse.

Er Alden-sko komfortable?

Du vil finne Alden-sko i en rekke stiler med anilin kalveskinn, kalve- og kid-semsket skinn og skall-cordovan-skinn. … Som et resultat av dette er anilin kalveskinn ikke bare mykt og behagelig, det er svært elastisk.

Hvordan vet jeg min støvelstørrelse?

Vikle målebåndet eller strengen hele veien rundt foten på den bredeste delen (vanligvis knystleddet) og mål omkretsen. Gjør dette for begge føttene, da det kan være en viss variasjon i fotstørrelse. Vanligvis er lengden pluss 1 tomme vanligvis din støvelstørrelse hos de fleste produsenter.

Anbefalt: