Logo no.boatexistence.com

Vokser sambucus i skyggen?

Innholdsfortegnelse:

Vokser sambucus i skyggen?
Vokser sambucus i skyggen?

Video: Vokser sambucus i skyggen?

Video: Vokser sambucus i skyggen?
Video: Кораль. Жизнь лесотундры Вынгаяхи 2. 2024, Kan
Anonim

De tåler lys nyanse, men fargen vil ikke være like dyp. De bør plantes i rimelig fruktbar, vannholdende, godt drenert jord.

Vil sorte blondehyllebær vokse i skygge?

Kultur: Black Lace bør plantes i sol eller halvskygge i hardførhetssoner 4-7. Full sol er nødvendig for den beste fargen. Bruksområder: Flott som busk i landskapet eller som pottebusk på uteplassen.

Tåler hyllebær skygge?

Hyllebær (Sambucus canadensis) er en av de få innfødte fruktene i Nord-Amerika. … Hyllebær er tolerante mot delvis skygge og fuktig jord, selv om de foretrekker full sol og et godt drenert, leirholdig sted.

Trenger Sambucus full sol?

Sambucus 'Black Lace' er et løvfellende hyllebær for delvis til full sol som bærer myke rosa blomsterklaser om våren og svart-røde bær om høsten. Det mørke, lilla-svarte løvet er fint kuttet, som en japansk lønns.

Hvor mye sollys trenger hyllebærbusker?

For å få mest mulig blomster og bær, plant hyllebær i full sol Delvis skygge kan tolereres hvis du dyrker planten for dets dekorative bladverk. Plant hyllebær i bakken på samme dybde som røttene. Hyllebær har grunne røtter, så hold dem godt vannet gjennom den første vekstsesongen.

Anbefalt: