Hvordan fungerer ashramer?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer ashramer?
Hvordan fungerer ashramer?

Video: Hvordan fungerer ashramer?

Video: Hvordan fungerer ashramer?
Video: ჯენიფერ გეიზი - "უკიდურესი სიმაღლე" - აუდიო წიგნი 2024, Oktober
Anonim

En Ashram er et sted for å praktisere yoga, meditasjon og andre spirituelle praksiser for å utvikle seg og vokse åndelig Ashramer er vanligvis plassert utenfor en landsby eller by i et stille og fredelig område. De består kun av grunnleggende fasiliteter med boligkvarter, spisesal, yogasal, bibliotek og hager.

Kan du bo gratis i en ashram?

De er tilbyr gratis overnatting og vegetariske måltider daglig på ashram. Det blir bedt om å følge den daglige timeplanen som starter kl. 06.45 om morgenen, og spesielle arrangementer arrangeres på festivaler som Pongal og Navaratri. … Ashramen tilbyr kun overnatting for andre tilhengere av Sri Bhagavan.

Hvor lenge kan du bo på en ashram?

Det var et minimumsopphold på én uke påkrevd slik at du kan komme inn i rytmen til programmet, men du kan bli opptil to til tre uker eller lenger for å studere yoga i India. Nybegynnerkursene i yoga og meditasjon er veldig populære. Yogaferier og sertifiseringer for yogalærerutdanning ble også tilbudt på denne ashramen.

Hva er reglene i en ashram?

Bruk av tobakk, alkohol, reseptfrie legemidler, kjøtt, fisk, egg er IKKE tillatt under opphold på ashram. Elever bør ikke offentlig vise hengivenhet. Offentlig nakenhet er forbudt Sølibat som en del av den åndelige disiplinen oppmuntres mens man bor på ashram.

Kan noen bli med i en ashram?

There's Always Yogaville Hvor går du når du går tom for penger? Et alternativ til mammas sofa er en ashram i landlige Virginia. Personer som nylig ble permittert er velkommen, så lenge de er villige til å rydde, forlate øl og meditere daglig.

Anbefalt: