Logo no.boatexistence.com

Er urbanista stockholm vanntett?

Innholdsfortegnelse:

Er urbanista stockholm vanntett?
Er urbanista stockholm vanntett?

Video: Er urbanista stockholm vanntett?

Video: Er urbanista stockholm vanntett?
Video: Urbanista Stockholm Reset Instruction 2024, Kan
Anonim

Urbanista Stockholm Plus True Wireless Earbuds - Over 20 Hours Playtime, IPX4 Waterproof Øretelefoner, Bluetooth 5.0-hodetelefoner, berøringskontroller og forbedret mikrofon for klare samtaler, Fluffy Cloud.

Er Urbanista-hodetelefoner vanntette?

Urbanista Athens er vår mest funksjonelle øretelefon som gir deg total frihet mens du driver med all sport. Med IP67 vanntett vurdering kan du løpe, svømme og svette fritt med øretelefonene dine. Det stilige gratis ladedekselet gir deg 3 ekstra fullladninger, hver som varer i opptil 8 timer.

Er Urbanista Stockholm bra?

Vår dom

De ekte trådløse hodetelefonene fra Urbanista Stockholm ser veldig stilige ut, men de mangler god lydkvalitet. For de som ikke er så opptatt av sterke lyder, er de et godt valg, men for alle andre finnes det bedre alternativer der ute.

Kan du dusje med vanntette trådløse ørepropper?

Vanntette ørepropper som xFyro-øreplugger med IP67-klassifisering vil overleve vann fra dusjhodet i opptil 30 minutter. Det betyr at jo høyere vanntetthet, antall minutter kan du bruke dem under dusjen.

Kan jeg dusje med Urbanista Athen?

MOTION. Urbanista Athens er en helt ny generasjon sportshodetelefoner. … For enhver type treningsøkt er Athen favorittvalget takket være kompromissløs design, lydkvalitet og allsidighet. En svett løpetur i kraftig regn, en dag på surfebrettet eller til og med en dusj er no problem for Urbanista Athen.

Anbefalt: