Logo no.boatexistence.com

Er meyer-sitroner gode?

Innholdsfortegnelse:

Er meyer-sitroner gode?
Er meyer-sitroner gode?

Video: Er meyer-sitroner gode?

Video: Er meyer-sitroner gode?
Video: Памела Мейер: Как распознать лжеца 2024, Juli
Anonim

Meyer-sitroner har dyp gul hud, og de er søtere enn vanlige sitroner Så de er en utmerket erstatning for vanlige sitroner i de fleste dessertoppskrifter. … Disse fortryllende sitronene har en søt, floral smak som er perfekt for desserter, cocktailer og mer.

Er Meyer-sitroner sunnere enn vanlige sitroner?

Sitrusfrukter har en særegen ernæringsprofil, og Meyer-sitroner er intet unntak! De er rike på vitamin C, folat og fytonæringsstoffer k alt flavanoner, som har antioksidant- og antikreftegenskaper.

Hvorfor er Meyer-sitroner så dyre?

Meyer sitronsesongen begynner vanligvis i slutten av november eller begynnelsen av desember og slutter innen mars. Deres begrensede tilgjengelighet, kombinert med deres mer skjøre natur (som gjør det vanskeligere å sende dem), gjør naturligvis dem dyrere enn hardere, vanlige sitroner året rundt også.

Smaker Meyer sitroner godt?

Meyer sitroner smaker lik vanlige sitroner, men med en søtere, mer floral smak De har en lettere dose surhet og et tynt skall og mangler den skarpe tangen og bitterheten til en typisk sitron. Smaken kan smake litt som en syrlig sitron blandet med en saftig appelsin. Når de er modne, har de en sitrusaktig, krydret aroma.

Er det OK å spise Meyer-sitroner?

Hele frukten er spiselig, så det er ikke nødvendig å skrelle dem. … Skjær sitroner i vakre, tynne eller tykke skiver, eller fjern fruktkjøttet helt fra skallet og del opp i utvalgte oppskrifter. Selv om Meyer-sitroner ikke er like syrlige som mer vanlige sitroner, er det uvanlig å spise dem ut av hånden.

Anbefalt: