Er Bollinger-band bra?

Innholdsfortegnelse:

Er Bollinger-band bra?
Er Bollinger-band bra?

Video: Er Bollinger-band bra?

Video: Er Bollinger-band bra?
Video: Bollinger Bands Trading Tutorial Series / ChatGPT Provides Recommendations / Part 1 / Tunc_Tg 2024, September
Anonim

Bollinger Bands kan være et nyttig verktøy for tradere for å vurdere volatiliteten til deres posisjon, og gi dem innsikt i når de skal gå inn og ut av en posisjon. For valutahandlere fungerer visse aspekter av Bollinger Bands, for eksempel Squeeze, godt for valutahandel, og det samme gjør å legge til et andre sett med Bollinger Bands.

Hva forteller Bollinger Bands deg?

Bollinger Bands, en teknisk indikator utviklet av John Bollinger, brukes til å måle et markeds volatilitet og identifisere "overkjøpt" eller "oversolgt" forhold. I utgangspunktet forteller dette lille verktøyet oss om markedet er stille eller om markedet er HØYT!

Er Bollinger Band lønnsomt?

Mens Bollinger Bands viser sterk lønnsomhet i alle 14 markeder også, øker den gjennomsnittlige daglige spredningen mellom kjøps- og salgssignaler over 14 markeder til 0,454 %, sammenlignet med gjennomsnittsmarkedet avkastning på 0,021 % i denne perioden.

Hvilket band er bedre enn Bollinger?

Det er to forskjeller mellom Keltner Channels og Bollinger Bands. For det første er Keltner-kanaler jevnere enn Bollinger-båndene fordi bredden på Bollinger-båndene er basert på standardavviket, som er mer flyktig enn det gjennomsnittlige sanne området (ATR).

Hvilket er bedre Bollinger-band eller MACD?

I denne sammenligningen er MACD åpenbart det overlegne ytelsessystemet. Ikke bare nyter den en bedre P:MD, men den gjør det samtidig som den nyter en høyere prosentandel av vinnende handler, bedre fortjeneste-til-tap-forhold og færre påfølgende tap.

Anbefalt: