Logo no.boatexistence.com

Skal jeg velge subtil eller åpenbar?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg velge subtil eller åpenbar?
Skal jeg velge subtil eller åpenbar?

Video: Skal jeg velge subtil eller åpenbar?

Video: Skal jeg velge subtil eller åpenbar?
Video: Elif | Episode 25 | se med Norsk undertekster 2024, Kan
Anonim

Det er viktig å ta de riktige valgene for dette ranet, siden det gir den største utbetalingen av ethvert oppdrag. Obvious-tilnærmingen vil få høyest inntekt, ettersom spilleren i den subtile tilnærmingen må betale en $300 000 bestikkelse, minimum $30 000 for å oppgradere Bravados og krever en større og dyrere mannskap.

Hvilken tilnærming er bedre for den store poengsummen?

For maksimale penger er det beste valget den åpenbare tilnærmingen, med Karim Denz og Taliana Martinez som de to sjåførene; og Daryl Johns og Norm Richards eller Hugh Welsh som de to våpenmannen, og legger til godt over $41 millioner for hver karakter (mer hvis spilleren velger A-slutt).

Er subtil åpenbar?

Som adjektiver er forskjellen mellom åpenbar og subtil

at opplagt er lett å oppdage, se eller forstå; selvforklarende mens subtil er vanskelig å forstå; ikke opplagt eller lett å forstå; knapt merkbar.

Hvilken hacker skal jeg velge i GTA 5?

Ta Rickie Lukens som din hacker Andre hackere kan gi deg mer tid, men han vil gi deg den perfekte tiden for dette ranet. Når det gjelder våpenmannen din, bør du låse opp Packie McReary ved å fullføre hans valgfrie møte. Det er en tilfeldig hendelse der han raner en butikk og trenger hjelp til å komme seg unna.

Hvem er bedre Paige eller Avi Schwartzman?

Tidsforskjellen fra disse hackerne er ikke så stor. Paige Harris vil gi oss 3 minutter og 25 sekunder til å gjøre jobben for et kutt på 9 %. Mens Avi Schwartzman vil kunne spare deg 3 minutter og 30 sekunder for et kutt på 10%.

Anbefalt: