Logo no.boatexistence.com

Når brukes millisekund?

Innholdsfortegnelse:

Når brukes millisekund?
Når brukes millisekund?

Video: Når brukes millisekund?

Video: Når brukes millisekund?
Video: Millisecond vs Microsecond vs Nanosecond 2024, Kan
Anonim

Et millisekund (ms eller msek) er en tusendel av et sekund og brukes ofte i måle tiden for å lese til eller skrive fra en harddisk eller en CD-ROM-spiller eller for å måle pakke reisetid på Internett Til sammenligning er et mikrosekund (oss eller gresk bokstav mu pluss s) en milliontedel (10-6) av et sekund.

Hva brukes millisekunder til å måle?

Millisekunder: Et millisekund (ms) er en tusendels sekund. For å sette dette i sammenheng, er hastigheten på et menneskelig øyeblink 100 til 400 millisekunder, eller mellom 10. og et halvt sekund. Nettverksytelsen måles ofte i millisekunder.

Hva er et eksempel på millisekund?

Millisekund er den vanligste enheten for å spesifisere perioder mindre enn et sekund. Det er få eksempler på bruken av millisekunder. Blink med øyet varer fra 300 til 400 millisekunder, og lys tar 134 millisekunder å bevege seg rundt jordens ekvator.

Hva millisekund betyr?

: en tusendels sekund.

Er et millisekund raskere enn lyset?

Sammendrag. Lyshastigheten i et vakuum er den samme konstanten i alle treghets (dvs. ikke-akselererende) referanserammer. Lys beveger seg omtrent 1 fot per nanosekund eller 186 miles per millisekund eller 300 000 kilometer per sekund.

Anbefalt: