Snøer det i bergen?

Innholdsfortegnelse:

Snøer det i bergen?
Snøer det i bergen?

Video: Snøer det i bergen?

Video: Snøer det i bergen?
Video: Det snør Det snør tidelibom. sekund for sekund.. it's snowing. second by second 2024, September
Anonim

Snø faller i Bergen hver dag eller så, men samler seg knapt mer enn 10 centimeter. Sammenlignet med resten av landet er snøfallet ikke noe å begeistre.

Hvor kaldt blir Bergen?

I Bergen er somrene kjølige og stort sett overskyet; vintrene er lange, veldig kalde, vindfulle og overskyet; og det er vått året rundt. I løpet av året varierer temperaturen vanligvis fra 29°F til 64°F og er sjelden under 17°F eller over 74°F.

Hvor lenge snør det i Bergen?

Snøfall. Måneder med snøfall i Bergen er januar til mai, oktober til desember. I Bergen faller det snø i 2,3 dager, med typisk akkumulert 23 mm (0.91") snø. Gjennom året er det 36,1 snøfallsdager, og 473 mm (18,62") snø er samlet.

Snøer det i Bergen i januar?

I tillegg til å være en av de kaldeste månedene, er januar også en av de våteste månedene. Nedbøren er i gjennomsnitt 260 mm i januar gjennom 22 dager med nedbør. Det snør noen ganger i januar, men det er ofte ikke kaldt nok til å utgjøre mye.

Snøer det mye i Norge?

Nordlys

Vinternettene er lange i hele Norge. … Rundt Oslo er det vanlig med snø og de gjennomsnittlige vintertemperaturene er like under null. De nedre innlandet i Finnmark, Troms, Trøndelag og Østlandet kan ha svært kalde vintre med mye snø.

Anbefalt: