Logo no.boatexistence.com

Hvordan beregner du medullærindeksen?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan beregner du medullærindeksen?
Hvordan beregner du medullærindeksen?

Video: Hvordan beregner du medullærindeksen?

Video: Hvordan beregner du medullærindeksen?
Video: How to Calculate Group Demographic Diversity? Blau's index of heterogeneity 2024, Kan
Anonim

Medullærindeks Bestemmes ved å måle diameteren på medulla og dele den med diameteren til håret. Medullær indeks for menneskehår er generelt mindre enn 1/3. For dyrehår er den vanligvis større enn 1/2.

Hva er medullær indeks?

Forholdet mellom diameteren til medulla og diameteren til hele håret er kjent som margindeksen. Hvis medullærindeksen er 0,5 eller høyere, kom håret fra et dyr. Hvis medullærindeksen er 0,33 eller mindre, er håret fra et menneske.

Hva brukes medullær indeks til?

I denne studien ble diameteren til skaftet, diameteren til medulla og margindeksen til menneskehår og forskjellige dyrehår målt. Det ble funnet at medullær indeks, som var mindre enn 0,25 i menneskehår og mer enn 0,44 i dyrehår, er nyttig parameter for å skille mellom menneske- og dyrehår

Hva er medullærindeksen og hvorfor er den viktig når man identifiserer hår?

Medullærindeksen er et mål på diameteren til medulla sammenlignet med hårets totale diameter Den er viktig fordi den kan fortelle oss om håret er et menneske eller et dyr. Hvis håret er menneskelig, vil medullærindeksen være mindre enn 1/3. Hvis håret er animalsk, vil margindeksen være mer enn 1/3.

Hva er medullærindeks i rettsmedisinsk vitenskap?

margindeksen måler diameteren til medulla i forhold til diameteren på skaftet og uttrykkes norm alt som en brøk.

Anbefalt: