Logo no.boatexistence.com

Er ejido et fellesland?

Innholdsfortegnelse:

Er ejido et fellesland?
Er ejido et fellesland?

Video: Er ejido et fellesland?

Video: Er ejido et fellesland?
Video: НАИЛУЧШИЕ СОВЕТЫ, ЧТОБЫ ИЗБЕЖАТЬ ВИНТОВ В НЕДВИЖИМОСТИ В МЕКСИКЕ 2024, Kan
Anonim

ejido, i Mexico, landsbyområder som holdes i fellesskap i det tradisjonelle indiske systemet med eiendomsrett som kombinerer felles eierskap med individuell bruk.

Hva er formålet med ejido-systemet?

An ejido (spansk uttale: [eˈxiðo], fra latin exitum) er et område med kommun alt land som brukes til jordbruk der fellesskapets medlemmer har bruksrettigheter i stedet for eiendomsrett til land, som i Mexico eies av den meksikanske staten.

Kan du kjøpe ejido-land i Mexico?

Kjøpe Ejido-land

Ejido-land er ikke privat eiendom og kan ikke kjøpes og selges. En utlending kan ikke kjøpe Ejido-land; det kan bare selges til meksikanere … Men når eiendommen er privatisert, kan den selges til en utlending gjennom en Fideicomiso (banktrust).

Hva betyr ejido?

1: et landområde som holdes til felles av innbyggerne i en meksikansk landsby og dyrket sammen eller individuelt: felles.

Hvordan kjøper du land i ejido?

Den eneste måten å erverve Ejido-land er å gå gjennom en privatiseringsprosess som overfører eiendommen til en meksikansk statsborger gjennom en tittel eller skjøte Å overføre Ejido-eiendom til privat eie er en tidkrevende prosess, og det er ingen garantier for at den vil lykkes.