Logo no.boatexistence.com

Hvor ble australopithecus africanus oppdaget?

Innholdsfortegnelse:

Hvor ble australopithecus africanus oppdaget?
Hvor ble australopithecus africanus oppdaget?

Video: Hvor ble australopithecus africanus oppdaget?

Video: Hvor ble australopithecus africanus oppdaget?
Video: 8 тревожных открытий, обнаруженных в Африке, которые ученые не могут объяснить 2024, Juli
Anonim

I 1994 fant forskeren Ron Clarke fire venstre tidlige menneskelige fotbein mens han søkte gjennom bokser med fossiler på Sterkfontein, et sted i Sør-Afrika hvor de fleste Au. africanus fossiler kommer fra.

Hvor ble Australopithecus oppdaget?

Slektsnavnet, som betyr «sørlig ape», refererer til de første fossilene som ble funnet, som ble oppdaget i Sør-Afrika. Det kanskje mest kjente eksemplaret av Australopithecus er «Lucy», et bemerkelsesverdig bevart fossilt skjelett fra Etiopia som er datert til 3,2 mya.

Når dukket Australopithecus africanus opp for første gang?

Australopithecus africanus var en tidlig hominid, som levde for mellom 3 og 2 millioner år siden - i slutten av pliocen og tidlig pleistocen. Den delte med sin eldre Australopithecus afarensis en slank bygning. I motsetning til Australopithecus afarensis hadde den imidlertid en større hjerne og mer humanoide ansiktstrekk.

Hvor lenge eksisterte Australopithecus africanus på jorden?

Funnet for mellom 3,85 og 2,95 millioner år siden i Øst-Afrika (Etiopia, Kenya, Tanzania), denne arten overlevde i mer enn 900 000 år, som er over fire ganger så lenge vår egen art har eksistert.

Hvilken kom først afarensis eller Africanus?

afarensis var siste felles stamfar mellom Homo og A. africanus/P. … robustus, men ikke til de andre Paranthropus-artene i Øst-Afrika, eller at A. africanus er forfedre til alle Paranthropus.

Anbefalt: