Logo no.boatexistence.com

Hvordan hoppe i dyrekryssing?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan hoppe i dyrekryssing?
Hvordan hoppe i dyrekryssing?

Video: Hvordan hoppe i dyrekryssing?

Video: Hvordan hoppe i dyrekryssing?
Video: Animal Crossing New Horizons how to climb up the high cliff - How to get the ladder 2024, April
Anonim

Til For å få en stige i Animal Crossing, må du først få oppskriften. Vi går inn på mer informasjon om dette nedenfor, men når du har en, er det bare å utstyre stigen og gå til en klippe på øya din. Trykk på A og karakteren vil klatre opp. Du må gjøre det samme for å klatre ned også.

Hvordan hopper du over elven i Animal Crossing?

Mens du holder i stangen og vender mot den andre siden av elven, trykker du på A på elvebredden for å hoppe over. Det er alt som skal til. Hvis du trenger mer hjelp med Animal Crossing New Horizons, kan du gjerne lese våre andre guider vi har skrevet.

Hvordan får du en stige i Animal Crossing?

For å få stigen må du gå gjennom Tom Nooks oppgaver med å betale ned teltbetalingen og bygge hjemmet ditt, bygge Nook's Cranny og deretter en bro å starte arbeidet med de tre landsbyboerne som trenger møbler.

Hvor lenge til jeg får en stige i Animal Crossing?

Å låse opp stigen vil ta minst tre dager, men det hele begynner med å invitere en ny landsbyboer til øya din. Bruk en Nook Miles-billett, gå over til Dodo Airlines og bestill fly til en ny øy. Vel fremme vil du finne en annen landsbybeboer som vandrer langs kysten.

Hvordan får du tak i brosettet i Animal Crossing?

For å bygge din første bro må du ha invitert tre nye innbyggere til å elske på øya din (mer om å invitere karakterer i denne guiden). Når du har det, ringer Tom Nook deg og indikerer at en bro må bygges. Han vil gi deg oppskriften på et brokonstruksjonssett.

Anbefalt: