Logo no.boatexistence.com

Hvordan hoppe over horde bfa-introen?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan hoppe over horde bfa-introen?
Hvordan hoppe over horde bfa-introen?

Video: Hvordan hoppe over horde bfa-introen?

Video: Hvordan hoppe over horde bfa-introen?
Video: Золотая орда в Былинах Русских 2024, Kan
Anonim

Du må ha gjort introduksjonen minst én på Horde for å hoppe over. Etter å ha plukket opp trylledrikken har du en sjanse til når du snakker med Nathanos ved Org-porten.

Kan du hoppe over BFA-introscenarioet?

Du kan hoppe over Battle for Lordaeron-scenarioet ved å ta med questgiveren og velge det andre alternativet. Battle for Azeroth World of Warcraft er et mmorpg virtuelt nettspill laget av Blizzard.

Hvordan kan jeg hoppe over omvisningen til Orgrimmar?

Completed Exile's Reach Questline Hvis kontoen din har minst ett nivå 50-tegn, vil du få et dialog alternativ fra oppdragsgiveren om å hoppe over byen omvisning. Du kan deretter snakke med Chromie i Stormwind eller Orgrimmar for å velge et søkeområde.

Kan jeg hoppe over BFA?

Battle for Azeroth-soner er perfekte for utjevning og tilbyr en god del av opplevelsen, men hvis du ikke vil ha et nivå i disse sonene, kan du hoppe helt over BfA-innhold og oppgradere karakteren din i de gamle sonene, opp til nivå 45.

Kan jeg hoppe over Maldraxxus?

Hvis det er første gang du går til 60, nei! Du må gå gjennom alle 4 sonene i rekkefølge, og fullføre alle historieoppdragene. Hvis du er på et "Image" kan du ta opp Threads of Fate i Oribos for å velge din pakt, men det forlater historien og du kjører fangehull, fullfører verdensoppdrag og så videre for å komme til 60.

Anbefalt: