Logo no.boatexistence.com

Er det norm alt med gulaktig utflod?

Innholdsfortegnelse:

Er det norm alt med gulaktig utflod?
Er det norm alt med gulaktig utflod?

Video: Er det norm alt med gulaktig utflod?

Video: Er det norm alt med gulaktig utflod?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Utflod er en normal del av en kvinnes menstruasjonssyklus, men gul utflod kan være et tegn på en infeksjon, for eksempel en STI. Hvis utfloden din lukter vondt, er tykk eller skummende, eller du har andre genitale symptomer, bør du oppsøke lege.

Hva er årsaken til gul utflod?

Det gule skyldes tidlig menstruasjonsblod blandet med vanlig slimutslipp. Tykk gul utflod kan være et tidlig tegn på graviditet. Vaginitt er en annen årsak til gul utflod. Vaginitt er en irritasjon eller betennelse i slimhinnen i skjeden din.

Er gul utflod normal?

Lysegult eller blekgult utflod uten lukt og andre medfølgende symptomer, som svie i skjeden eller kløe, kan betraktes som norm altKnallgul utflod eller tykk gul utflod – spesielt med medfølgende lukt – anses ikke som norm alt. Dette indikerer vanligvis en infeksjon.

Hvordan blir du kvitt gul utflod?

Hvordan behandles unormal utflod?

  1. Hold skjeden ren ved å vaske med en mild, mild såpe og varmt vann på utsiden. …
  2. Bruk aldri duftsåper og feminine produkter eller dusj. …
  3. Etter du har gått på do, tørk alltid forfra og bak for å forhindre at bakterier kommer inn i skjeden og forårsaker infeksjon.

Hvor lenge varer gul utflod?

Denne typen utslipp kan vare i opp til 14 dager. Det kan være tykt og klissete, men det vil være mindre enn det var under eggløsningen. Rett før mensen. Utflod kan være hvitt med et gulaktig skjær.

Anbefalt: