Logo no.boatexistence.com

Når brukes kommenterte bibliografier?

Innholdsfortegnelse:

Når brukes kommenterte bibliografier?
Når brukes kommenterte bibliografier?

Video: Når brukes kommenterte bibliografier?

Video: Når brukes kommenterte bibliografier?
Video: ЛЮБОВНИКИ ПРИНЦЕССЫ ДИАНЫ# Принцесса Уэльская# Леди Ди#Lady Diana# 2024, Kan
Anonim

Du bør skrive den kommenterte bibliografien av en rekke grunner: Den hjelper deg evaluere troverdigheten og autoriteten til kildene dine slik at du kan bruke kildene av høyeste kvalitet i skrivingen din. For å forstå og være fullt informert om et emne før du gjør vurderinger og skriver om det.

Hva brukes kommenterte bibliografier til?

En kommentert bibliografi er en liste over siteringer til bøker, artikler og dokumenter. Hver sitering etterfølges av et kort (vanligvis ca. 150 ord) beskrivende og evaluerende avsnitt, merknaden. Hensikten med kommentaren er å informere leseren om relevansen, nøyaktigheten og kvaliteten til kildene som er sitert

Kan du bruke en kommentert bibliografi i en forskningsoppgave?

Den kommenterte bibliografien lar professoren din se kildene du vil bruke i den endelige forskningsoppgaven din Den viser at du har planlagt fremover ved å forske og tenke over informasjonen du må skrive en fullstendig forskningsoppgave. Merknadene kan oppsummere eller evaluere kildene som er brukt.

Hvorfor brukes kommentert bibliografi i utdanning?

Hvorfor skrive en kommentert bibliografi? Kommenterte bibliografier demonstrere for leserne dine kvaliteten og dybden på forskningen du har gjort for papiret ditt Merknadene gir også leseren mer informasjon om hvilke av kildene de bør lese for å lære mer om spesifikke aspekter ved emnet ditt.

Hva er de tre kravene for en kommentert bibliografi?

De tre forskjellige delene av en kommentert bibliografi inkluderer tittelen, merknaden og sitatet. Tittelen og sitatformatet vil variere basert på stilen du bruker. Kommentaren kan inneholde et sammendrag, evaluering eller refleksjon.

Anbefalt: