Logo no.boatexistence.com

Hva er forfalsket valuta?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forfalsket valuta?
Hva er forfalsket valuta?

Video: Hva er forfalsket valuta?

Video: Hva er forfalsket valuta?
Video: Hva Er Bitcoin - Crypto Trader, Bear Market, Finn Valuta 2024, Kan
Anonim

I henhold til denne bestemmelsen er valutadefekt generelt definert som følger: Den som lemlester, kutter, skjemmer, perforerer, forener eller sementerer sammen, eller gjør noe annet med en bankregning, utkast, notat eller annet bevis på gjeld utstedt av en nasjonal bankforening, Federal Reserve Bank eller Federal Reserve …

Hva er defaced value?

Til void eller devaluere; for å ugyldiggjøre eller forringe pålydende verdi. Han skjenket I. O. U. notater ved å skrive "tomt" over dem.

Kan du bruke en forfalsket dollar?

Ja, det er lovlig! Mange antar at det er ulovlig å stemple eller skrive på papirvaluta, men de tar feil! Vi ødelegger ikke amerikansk valuta, vi dekorerer dollar! … Du KAN IKKE endre pålydende - for eksempel kan du ikke legge til to nuller til en endollarseddel og late som om det er en hundredollarseddel.

Hva skjer hvis du ødelegger penger?

I henhold til tittel 18, kapittel 17 i U. S. Code, som beskriver forbrytelser knyttet til mynter og valuta, kan alle som «forandrer, deformerer, lemlester, forringer, forminsker, forfalsker, skalerer eller letter» mynter mot bøter eller fengsel.

Er det ulovlig å ødelegge en mynt?

Å brenne penger er ulovlig i USA, siden det er i strid med loven å gjøre noe som gjør en seddel uegnet (så ødeleggelse er heller ikke tillatt). I Canada er det lovlig å brenne eller ødelegge papirvaluta, men mot loven å ødelegge eller smelte ned en mynt.

Anbefalt: