Vil allister være med på pokemon-reiser?

Innholdsfortegnelse:

Vil allister være med på pokemon-reiser?
Vil allister være med på pokemon-reiser?

Video: Vil allister være med på pokemon-reiser?

Video: Vil allister være med på pokemon-reiser?
Video: Americapox: The Missing Plague 2024, September
Anonim

Til tross for en kort pause tidligere i år, har Pokemon Journeys skapt en solid fanbase samtidig som de har vist seg å være en av seriens beste sesonger til nå. Pokemon: Twilight Wings har også holdt fansen på tærne sine nydelige episoder, og en promo har gått live som erter Allisters rolle i neste episode.

Vil Allister vises på Pokemon-reiser?

The Pokemon Company Pokémon-treningsleder Bea dukket allerede opp i tre Twilight Wings-episoder før debuten hennes i hovedserien Pokemon Journeys. … Hennes skumle Shield-motpart Ghost gym-leder Allister kan også være satt til å dukke opp i episode 34 også, men det har ennå ikke blitt bekreftet

Tar Allister av seg masken?

Allister er den fjerde Gym Leader Galar Trainers møter i deres Gym Challenge i Pokémon Shield. Denne mystiske treneren ble gymleder for Stow-on-Side Gym i en veldig ung alder. Han er kjent for å være veldig sjenert og redd rundt mennesker, og det er derfor han bærer en maske. … Han fjerner aldri masken offentlig.

Hva er forholdet mellom Bea og Allister?

Allister er Beas adopterte bror eller B. Bror og søster av blod på grunn av Bea er i Allisters offisielle konseptkunst og Gordie er i Melonys offisielle konseptkunst og lignende, pluss at det er mange familieforhold i Galar-regionen, så ja.

Er Allister en gutt eller en jente?

Utseende. Allister er en unggutt med blek hud og lilla øyne.

Anbefalt: