Hva er forskjellen mellom rdx og mdx?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forskjellen mellom rdx og mdx?
Hva er forskjellen mellom rdx og mdx?

Video: Hva er forskjellen mellom rdx og mdx?

Video: Hva er forskjellen mellom rdx og mdx?
Video: 2022 Lexus NX 350h VS NX 450h+ Обзор | Гибрид или подключаемый гибрид? 2024, Oktober
Anonim

Hva er forskjellen mellom Acura MDX og Acura RDX? Mens begge SUV-ene klassifiseres som luksustransport, er de forskjellige i størrelse. Acura RDX er en luksuriøs kompakt crossover med fem passasjerseter. Den luksuriøse mellomstore Acura MDX kommer mer egnet for familier med en ekstra seterad.

Hvilken er bedre RDX eller MDX?

Som standard er RDX det mer effektive alternativet. Du får 22 mpg by og 28 mpg motorvei, sammenlignet med 20 mpg by og 27 mpg motorvei med MDX. Er du interessert i oppgraderinger? Både MDX og RDX tilbyr Super-Handling All-Wheel Drive™ (SH-AWD®).

Hva står RDX og MDX for?

Registrert medlem. I følge Acura står RLX for Refined LuXury, og MDX står for Multi-Dimensional luXury, så det er naturlig at RDX står for Refined-Dimensional luXury.

Hvilken koster mer Acura RDX eller MDX?

Acura MDX: Pris og pakker. Når du sammenligner RDX vs. MDX når det gjelder startpris, vil du se at basis RDX Package Inline-4 FWD starter på $38, 200 MSRP, mens MDX-serien som koster deg litt mer med sin standard MDX-pakke med FWD som starter på $44 500 MSRP for standard grunnpakke.

Er Acura RDX verdt pengene?

2021 Acura RDX er en godt avrundet, kompakt luksus-SUV som tilbyr mye for pengene. … Men hvis du foretrekker kraftig motorkraft for din luksus-SUV, vil du finne bedre alternativer i rivaler som BMW X3 eller Audi Q5.

Anbefalt: