Logo no.boatexistence.com

Er hga-gradering verdt det?

Innholdsfortegnelse:

Er hga-gradering verdt det?
Er hga-gradering verdt det?

Video: Er hga-gradering verdt det?

Video: Er hga-gradering verdt det?
Video: НЕ ВЗДУМАЙ ВЫКИНУТЬ старые диски! Две отличные идеи своими руками! 2024, Kan
Anonim

Selv om det kommer til å være noen hikke underveis, kan deres unike og prangende tilnærming til gradering gjøre en varig innvirkning på kortmarkedet. Hvis du ikke kan vente på at PSA kommer tilbake, eller du ikke varmer opp til andre graderingsselskaper, kan HGA muligens imøtekomme dine graderingsforventninger, og kanskje til og med overgå dem.

Hvor mye koster det å gradere med HGA?

Hvor mye koster HGA-gradering? HGA-gradering koster $100 per kort for en omløpstid på 2 virkedager, $55 per kort for en omløpstid på 10 virkedager, $35 per kort for en omløpstid på 30 virkedager, og USD 20 per kort for en omløpstid på 60 virkedager.

Hvor mange kort tar HGA ukentlig?

HGA aksepterer for øyeblikket bare 5500 kort per uke, med to sjanser (vanligvis på en torsdag og fredag) til å gå inn på venterommet for sjansen til å kunne sende inn maksim alt av 5 kort.

Er GMA-gradering verdt det?

Billige priser – GMA er av det klart billigste semi-anerkjente graderingsselskapet der ute akkurat nå. Med priser så lave som $6 per vanlig kort og $5 for sertifiserte eller pakke autografkort, er det ingen som slår dem på priser. Til dette prispunktet koster det ikke mye mer enn et ettrykksdeksel for å få kortene dine gradert.

Hvem er eieren av HGA-gradering?

Sippin & Rippin med HGA-graderingsgrunnlegger Tyler Hitt !HGA, eller Hybrid Grading Approach, er et av de nyeste selskapene for gradering av sportskort på markedet!

Anbefalt: