Logo no.boatexistence.com

Er folketellingsutsendelser legitime?

Innholdsfortegnelse:

Er folketellingsutsendelser legitime?
Er folketellingsutsendelser legitime?

Video: Er folketellingsutsendelser legitime?

Video: Er folketellingsutsendelser legitime?
Video: Оратория Рождественский Агнец 2024, Kan
Anonim

Hvis en som ringer ber om slik informasjon, er det svindel. Legg på umiddelbart. Du kan rapportere svindelen til Census Bureau ved å ringe 844-330-2020 og til FCC på consumercomplaints.fcc.gov. Trusler om fengsel eller bøter for manglende respons er også et sikkert tegn på svindel.

Hvordan vet jeg om folketellingsbrevet er ekte?

Bekreft at et spørreskjema du har mottatt er på Census Bureaus offisielle liste over husholdnings- eller bedriftsundersøkelser Ta kontakt med byråets nasjonale behandlingssenter eller regionkontoret for staten din for å bekrefte at en American Community Survey eller annen folketellingskommunikasjon er ekte.

Hvorfor får jeg stadig e-post fra Census Bureau?

Census Bureau kan ringe eller sende deg en e-post som en del av oppfølgings- og kvalitetskontrollarbeidet De kan også ringe hvis du ikke er hjemme når en folketelling tar innom, eller når et personlig besøk ikke er praktisk. Anrop vil komme fra et av Census Bureaus kontaktsentre eller fra en feltrepresentant.

Hvorfor får jeg stadig meldinger om folketelling?

Census Bureau kan følge opp med deg om din deltakelse i en undersøkelse. Oppfølging kan skje personlig, via mail eller telefon. Noen ganger gjør vi oppfølging når vi har ufullstendige svar på en undersøkelse, eller hvis vi ikke har noe svar i det hele tatt.

Hvorfor fortsetter folketellingen å komme hjem til meg?

Dette skjer av og til hvis en adresseoppdatering vi mottar fra U. S. Postal Service eller statlige og lokale myndigheter er forskjellig nok i stavemåte eller formatering til at det ikke er tydelig at adressen er den samme som en som allerede er på listen vår. Av stor forsiktighet vil vi inkludere begge adressene i folketellingen.

Anbefalt: