Hvem er skateboarderne i mørke nødvendigheter?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er skateboarderne i mørke nødvendigheter?
Hvem er skateboarderne i mørke nødvendigheter?

Video: Hvem er skateboarderne i mørke nødvendigheter?

Video: Hvem er skateboarderne i mørke nødvendigheter?
Video: POV dine briller fortæller hvem folks soulmate er 2024, Oktober
Anonim

Musikkvideoen inneholder lange pensjonister ( Carmen Shafer, Amanda Caloia, Amanda Powell og Noelle Mulligan) som skøyter rundt i en matbutikk, forlatte gater og Los Angeles-elven, ispedd bandet som spiller sangen.

Hvem er de kvinnelige skateboardkjørerne i mørke nødvendigheter?

Musikkvideoen til singelen "Dark Necessities" ble regissert av Hollywood-skuespillerinnen Olivia Wilde og har fremtredende kvinnelige longboardere Carmen "Sutra" Shafer, Amanda Caloia, Amanda Powell og Noelle Mulligan, i tillegg til bandet (som vanlig uten skjorte).

Hvem er gitaristen på mørke nødvendigheter?

The Dark Necessities-gitarist har tidligere holdt ord om hans nylige oppsigelse fra bandet, men har nå sagt at det var et "sjokk" da frontmann Anthony Kiedis, bassist Flea og trommeslager Chad Smith fort alte ham at han ble erstattet av deres klassiske gitarist John Frusciante

Drikker Flea alkohol?

"På dette tidspunktet i livet mitt er jeg i grunnen en pen sammen fyr," sa Flea. " Jeg hverken drikker eller røyker eller bruker narkotika. Jeg trener, jeg har en stor karriere, jeg er forelder og driver en musikkskole… jeg var aldri en narkoman.

Sov Cher med Kiedis?

Da Kiedis gikk i åttende klasse, tilbød Cher, som ble separert fra Sonny da, å sitte barnevakt, ifølge selvbiografien hans. Han og Cher hadde en hyggelig kveld, så la Kiedis seg, og Cher gjorde seg klar til å gjøre det samme.

Anbefalt: