Logo no.boatexistence.com

Hvorfor merker taggere?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor merker taggere?
Hvorfor merker taggere?

Video: Hvorfor merker taggere?

Video: Hvorfor merker taggere?
Video: Graffiti review with Wekman //Grog Cutter 15 ХFP FERRARI Red 2024, Juli
Anonim

De finner det de søker i mannskapet sitt. Respekt og anerkjennelse kommer av å ta risiko For eksempel spraying av enorme graffiti-merker på en vegg eller sleng opp budskapet deres i et godt opplyst og befolket område. Noen av dem vil også gå opp og inn på motorveiskiltet du ser går gjennom sentrum.

Hva er vitsen med å merke?

Enkelt sagt, tagging identifiserer noen andre i et innlegg, bilde eller statusoppdatering som du deler En tag kan også varsle vedkommende om at du har nevnt dem eller henvist til dem i et innlegg eller et bilde, og gi en lenke tilbake til profilen deres. Du kan merke noen i et bilde du deler for å identifisere dem på bildet.

Hva betyr det å bli merket av graffiti?

I graffiti. …av graffiti, kjent som «tagging», som innebar gjentatt bruk av et enkelt symbol eller serie med symboler for å markere territorium For å tiltrekke seg mest mulig oppmerksomhet, vanligvis denne typen graffiti dukket opp i strategisk eller sentr alt beliggende nabolag.

Hvorfor føler folk behov for graffiti?

Noen mennesker gjør graffiti fordi de føler at livene deres er litt kjedelige og kjedelige uten det … En annen grunn til hvorfor folk gjør graffiti er fordi de markerer sitt territorium. Vanligvis gjør gjenger eller grupper dette for å advare andre gjenger eller grupper om å holde seg unna området.

Hvordan stopper du taggere?

Belysning og vegetasjon har en tendens til å være mer effektive avskrekkende midler. Taggere liker å jobbe i mørket, så økt belysning og lys, bevegelsessensorbelysning er svært nyttig i forebygging. Busker og tornede planter mot vegger holder også taggere unna. Fjerning av rømningsveier bidrar til avskrekking.

Anbefalt: