Logo no.boatexistence.com

Hvem har ligget med afrodite?

Innholdsfortegnelse:

Hvem har ligget med afrodite?
Hvem har ligget med afrodite?

Video: Hvem har ligget med afrodite?

Video: Hvem har ligget med afrodite?
Video: Куликовская Битва. Литература в основе официальных доказательств. 2024, Kan
Anonim

Ares og Afrodite unnfanget så mange som åtte barn: Deimos, Phobos, Harmonia, Adrestia og de fire erotene (Eros, Anteros, Pothos og Himeros). Hun hadde også en affære med mortal Anchises, en trojaner. Hun forførte ham og lå med ham, og de to ble gravid med Aeneas.

Hvor mange guder sov Afrodite med?

(1) DIVINE LOVES. ARES Krigsguden hadde et langt kjærlighetsforhold til Afrodite som varte så lenge hennes ekteskap varte med Hephaistos og utover. Hun fødte ham fire guddommelige sønner: Eros, Anteros, Deimos, Phobos; og en datter: Harmonia. DIONYSOS Vinguden som hadde en kort affære med Afrodite.

Hvem jukset Afrodite med?

Selv gift med Hefaistos, hadde Afrodite en affære med Ares, krigsguden. Til slutt oppdaget Hefaistos Afrodites affære gjennom Helios, den altseende solen, og planla en felle under et av forsøkene deres.

Sov Kratos med Afrodite?

Mens har sex med henne, sier tjenestepikene at Kratos har "slik kraft", og senere begynner de også å elske. Afrodite ville at Kratos skulle ha sex med henne igjen, men en utålmodig Kratos nektet. Irritert ber Afrodite Kratos om å gå til Hefaistos for å få hjelp i stedet.

Hvem var Afrodites dødelige elsker?

Av Afrodites dødelige elskere var de viktigste den trojanske hyrden Anchises, av hvem hun ble mor til Aeneas, og den kjekke ungdommen Adonis (i opprinnelse en semittisk naturguddom og konsorten til Ishtar-Astarte), som ble drept av et villsvin under jakt og ble beklaget av kvinner på Adonia-festivalen.

Anbefalt: