Logo no.boatexistence.com

Skal det være spenning på nøytralledningen?

Innholdsfortegnelse:

Skal det være spenning på nøytralledningen?
Skal det være spenning på nøytralledningen?

Video: Skal det være spenning på nøytralledningen?

Video: Skal det være spenning på nøytralledningen?
Video: Understanding an Open or Loaded Neutral 2024, Kan
Anonim

Under belastningsforhold bør det være noe nøytral-jordspenning - 2 V eller litt mindre er ganske typisk Hvis nøytral-jordspenning er 0 V - igjen forutsatt at det er belastning på kretsen - sjekk deretter for en nøytral jordforbindelse i stikkontakten, enten det er tilfeldig eller tilsiktet.

Hvorfor har min nøytrale ledning spenning?

Tråden som brukes i elektriske distribusjonssystemer er vanligvis laget av kobber. … Når ledningslengden fra bryterpanelet til serviceuttaket er lang og det tilkoblede utstyret trekker mye strøm, vil motstanden i ledningen forårsake et spenningsfall langs NØYTRAL ledning.

Har en nøytral ledning strøm gjennom seg?

Nøytral ledning bærer kretsen tilbake til den opprinnelige strømkilden Mer spesifikt bringer nøytral ledning kretsen til en jord eller samleskinne som vanligvis er koblet til det elektriske panelet. Dette gir strømmer sirkulasjon gjennom det elektriske systemet ditt, noe som gjør at elektrisiteten kan utnyttes fullt ut.

Hvor mye spenning er det i en nøytral?

Nøytral til varm leser 120 volt, og varm til jord leser 66 volt i samme koblingsboks. noen tanker? Du er ikke en god grunn. Lesing av spenning mellom fingeren og jordingslederen betyr ingenting.

Skal det være spenning på nøytral?

Under belastningsforhold bør det være noe nøytral-jordspenning - 2 V eller litt mindre er ganske typisk. Hvis nøytral-jordspenning er 0 V - igjen forutsatt at det er belastning på kretsen - så sjekk om det er en nøytral jordforbindelse i kontakten, enten det er tilfeldig eller tilsiktet.

Anbefalt: