Logo no.boatexistence.com

Hvor gyter healere jad?

Innholdsfortegnelse:

Hvor gyter healere jad?
Hvor gyter healere jad?

Video: Hvor gyter healere jad?

Video: Hvor gyter healere jad?
Video: Руководство для начинающих по Honkai Star Rail — лучшие персонажи и советы для новых игроков 2024, Juli
Anonim

For TzTok-Jad vil fire Yt-HurKot dukke opp for den. For JalTok-Jad vil fem dukke opp for den ensomme Jad i bølge 67 og tre hver for de tre Jads i bølge 68. I kamphulene vil de helbrede Jad hvis de er innenfor 4 kvadrater av Jad, men vil slutte å helbrede hvis det avbrytes.

Kan du tank healere på Jad?

Du trenger bare å fylle én healer hvis du bare beveger deg diagon alt 1 rute (2 ruter hvis du er omringet). Dessuten er det et lokkemiddel på youtube hvor du kan fange alle healerne bak jad, jeg tror det er på b0atys kanal.

Er det mulig å gå ut DPS Jad-healere?

Sørg for at du beveger deg og få dem løs bak Jad og få dem på én linje slik at bare én kan treffe deg. Reduserer skaden deres og gjør også det enkelt å få ut dps den ene healeren. Håper dette hjelper noen andre.

Finnes det en JAD-simulator?

Jad-simulatoren er designet for å gjøre bønnbytte mot Jad til en automatikk, for å tilby folk en mulighet til å lære bønnbytte uten å gjenta hele kampgrottene med et lite feilklikk. Inkludert: Animert Jad som sykler gjennom angrepsstilene.

Hvilke piler skal jeg bruke til kamphuler?

Så snart du får 75 Range, vil jeg anbefale enten å kjøpe eller låne en Blowpipe. Adamant dart burde være tilstrekkelig, men du kan bruke Rune hvis du har penger til overs. Noen har med seg en Dragon dart-bryter til Jad, men ideelt sett vil du ikke finne det nødvendig.

Anbefalt: